Povestea noastra...

„Cu totii trecem in viata prin diverse momente : mai intai, ADOLESCENTA, pentru ca mai apoi, la 18 ani, atunci cand batem la poarta „adultilor” vrem sa sarbatorim MAJORATUL….anii trec si vrei sa impartasesti cu cei dragi tie cele mai frumoase momente ale tale de ZIUA DE NASTERE/ONOMASTICA. Apoi, cand ne gasim jumatatea si vrem sa sarbatorim trecerea la familie, ultima petrecere ca BURLAC/BURLACITA. Ne casatorim, vine primul copil si urmeaza prima lui petrecere – BOTEZUL…..Timpul trece, ne construim o afacere si vrem sa sarbatorim impreuna cu colegii reusitele COMPANIEI….

Iti doresti, indiferent de ce sarbatoresti, sa organizezi o petrecere cu adevarat memorabila…O petrecere, exact asa cum ai visat, intr-un loc cu totul si cu totul special, alaturi de prietenii/colegii dragi tie, pentru a-ti crea cele mai frumoase, de neuitat, amintiri ale vietii.

Ai gasit, atat locatia ideala, cat si oamenii potriviti pentru PETRECEREA a carei gazda vei fi tu : aflat in CENTRUL ISTORIC al Bucurestiului, chiar in casa in care s-a nascut Iulia Hasdeu si in care, la distanta in timp s-au filmat mai multe episoade din serialul PRO TV – Lectii de viata, spatiul (de 110 metri patrati), desfasurat pe doua nivele, 70 mp pe parter si 40 mp pe etaj, poate gazdui oricare din evenimentele enumerate mai sus, cu promisiunea unei PETRECERI MEMORABILE.”

petreceri adolescenti

Facebook